زغال کبابی مکعبی شکل خالصتر و طبیعیتر زغال چوب نسبت به بریکتهای زغالسنگ است. از سوزاندن چوب های سخت بدون اکسیژن ساخته می شود و هیچ افزودنی یا چسباننده دیگری ندارد.
زغال با کیفیت بالا به راحتی روشن می شود و به خوبی می سوزد، در حالی که زغال چوب با کیفیت پایین می تواند تجربه آشپزی را خسته کننده کند.
بریکت ها از زغال چوب خام مخلوط شده با مواد چسباننده ساخته می شوند. مواد تشکیل دهنده اغلب شامل خاک اره، تراشه ها و سایر ضایعات الوار هستند، که بریکت های زغالی BBQ را به یک محصول اقتصادی و سازگار با محیط زیست تبدیل می کند.
تطبیق پذیری زغال چوب: زغال کلوخه می تواند طعم و عطر متمایزی را به غذای کبابی شما اضافه کند که به شدت تحت تأثیر نوع چوب سختی است که زغال چوب از آن ساخته شده است. انتخاب های محبوب عبارتند از:
- چوب گیلاس عطر و طعمی سبک، میوه ای و کمی شیرین می بخشد
- زغال چوب بلوط در حرارت زیاد می سوزد در حالی که طعم دودی قوی باربیکیو با سوخت چوب را ایجاد می کند.
- زغال کهور عطر و طعم قوی تولید می کند که برای پختن غذاهای خاصی مانند سینه به سبک تگزاس ایده آل است.
- Hickory دارای طعم چوبی متمایز و دودی است که همچنین می تواند یک رنگ تیره غنی به بسیاری از انواع گوشت اضافه کند.
روشن شدن سریع با باقی مانده خاکستر بسیار کم، زغال چوب سخت نیز سریع می سوزد. این امر کنترل دما را با مدیریت جریان هوا آسان تر می کند. برای باربیکیوهایی که در آن انواع غذاها همزمان پخته می شود، خوب است.
بریکت های زغالی برای پخت و پز مطمئن: بریکت های زغالی یک انتخاب راحت و قابل اعتماد هستند. آنها در مقایسه با زغال چوب کلوخه نسبتاً ارزان هستند. و اگر از استارتر زغالی استفاده کنید به طور یکنواخت می سوزند.
در حالی که می توانند خاکستر قابل توجهی را از خود به جا بگذارند، بریکت های زغال چوب به خوبی می سوزند و در مدت زمان طولانی گرم می شوند. این باعث می شود آنها برای پخت طولانی و آهسته قطعات بزرگتر گوشت یا برای باربیکیوهای شلوغی که ساعت ها ادامه دارند ایده آل باشند.
بریکت ها و زغال های کلوخه هر کدام فواید خود را دارند و بسته به نیاز می توانید در گریل خود جایی برای هر دو پیدا کنید. منتخب کبابهای ذغالی Ace را از مارکهای مورد اعتماد بررسی کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.