استفاده از عسل طبیعی هرمزگان از دوره نوزادی با برفک دهان، دیس باکتریوز، عفونت های روده، کم خونی، بیماری های حفره دهان و مجاری تنفسی امکان پذیر است.
در سنین بالاتر از عسل برای ناراحتی های قلبی عروقی، التهاب لوزه، برونشیت، سینوزیت، ذات الریه، آسم برونش استفاده می شود. عسل در زخم ها و سوختگی های چرکی اثر موضعی دارد. عسل رقیق شده با آب اثر ضد باکتریایی بارزتری دارد. حرارت دادن عسل منجر به کاهش خواص ضد باکتریایی می شود.
ابن سینا برای درمان زخم ها توصیه کرد که یک تکه عسل را در آرد گندم بغلتانند و روی زخم بمالند و هر 12 ساعت یک بار تا بهبودی کامل آن را عوض کنند.
در بیماری های التهابی حلق، حنجره و نای، مصرف مخلوط عسل با آب آلوئه ورا توصیه می شود. برگ های بریده شده پایین آلوئه را باید با آب بشویید، به قطعات کوچک برش دهید و آب آن را بگیرید. عسل را با آب آلوئه 1:5 رقیق کرده و یک قاشق چایخوری را قبل از غذا 3 بار در روز به مدت 1 تا 2 ماه میل کنید.
برای آبریزش بینی، از محلول 30٪ عسل در آب چغندر قرمز خام استفاده می شود – 5-6 قطره در هر سوراخ بینی. عسل نیز داروی قلب ضعیف و بیمار است: فلفل و زیره سیاه آسیاب نشده را مخلوط و آسیاب کنید. به عسل خالص (بدون کف) اضافه کنید و با معده خالی بخورید.
از بسیاری از بیماری های چشمی: صبح و قبل از خواب چشم ها را با عسل بچکانید و بعد از این روش 1 قاشق غذاخوری میل کنید. یک قاشق عسل داخل
برای بیماری های کبدی: 1 قاشق غذاخوری پوست بلوط آسیاب شده را در یک فنجان عسل هم بزنید. این قسمت را با معده خالی هر روز به مدت یک ماه بدون استراحت مصرف کنید.
برای پاکسازی معده: یک حبه سیر را به قطعات کوچک برش دهید و قورت دهید. 2 قاشق غذاخوری شوید آسیاب شده را با یک لیوان عسل مخلوط کنید و بلافاصله بعد از سیر داخل آن بریزید. همه چیز را به مدت یک هفته هر روز با معده خالی مصرف کنید.
محافظت در برابر تعدادی از عفونت های ویروسی: هر روز صبح 1 قاشق چای خوری گرده گل بخورید و فرد به طور قابل اعتمادی محافظت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.