فرقی نمی کند که زغال سکه ای عمده یا بریکت را انتخاب کنید، همه ما موافقیم که کباب کردن زغال می تواند همه چیز را طعم بهتری بدهد. هر نوع زغال چوب بسته به چیزی که میپزید کاربرد خود را دارد.
به عنوان یک قاعده کلی، زغال کلوخه برای کباب کردن سریع برش های نازک گوشت و سبزیجات مناسب است، در حالی که بریکت های زغالی یک انتخاب عالی برای کباب کردن تمام روز هستند زیرا دمای ثابتی را برای مدت طولانی تری تولید می کنند.
آشپزی با زغال چوب طبیعی فواید زیادی دارد. زغال چوب طبیعی بسیار داغ با دمای بین 800 تا 1000 درجه فارنهایت می سوزد. یک پوند زغال چوب طبیعی گرمای معادل دو پوند بریکت زغال چوب را تولید می کند، بنابراین در هزینه شما نیز صرفه جویی می کند.
ویژگی های زغال چوب طبیعی:
- 100% طبیعی بدون مواد افزودنی
- ساخته شده از چوب های سخت تجدید پذیر
- خیلی راحت روشن می شود، تمیز می سوزد و خاکستر کمی تولید می کند.
- آتش زغال چوب طبیعی به سرعت در عرض 7 تا 10 دقیقه به دمای پخت می رسد.
یکی دیگر از روش های محبوب برای پخت و پز با زغال، استفاده از بریکت های زغالی است. این اغلب به عنوان ساده ترین و راحت ترین گزینه در نظر گرفته می شود.
ویژگی های بریکت زغال چوب:
- می توان از آن برای گرم کردن، پخت و پز و همچنین طعم دادن به غذاها استفاده کرد
- بسیار طولانی تر و یکنواخت تر از زغال چوب می سوزد
- از نظر اندازه سازگارتر است
- 20 تا 25 دقیقه طول می کشد تا به دمای پخت برسد، تقریباً دو برابر زمان ذغال طبیعی.
زغال چوب از چه ساخته شده است؟ در حالی که زغال چوب طبیعی از چوب سخت تشکیل شده است، بریکت ها از چندین جزء تشکیل شده اند: زغال چوب سخت، زغال سنگ، نیترات، آهک و نشاسته.
هر جزء هدف مهمی را دنبال می کند و به بریکت ها هر یک از ویژگی های متمایز خود را می دهد. برخی از آشپزها به دلیل این ویژگی ها، بریکت را ترجیح می دهند.
دیگران متوجه می شوند که بریکت ها بوی شیمیایی از خود ساطع می کنند. اثرات زیست محیطی آنها نیز برای برخی از مصرف کنندگان نگران کننده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.